Labai skanus ir lengvai pagaminamas cukinijų, ryžių ir sūrio apkepas

Šis apkepas – labai skanus ir lengvai pagaminamas. Galima valgyti vieną ar vietoje garnyro prie žuvies ar mėsos. Pabandykite, gal ir jums patiks.

Cukinijų, ryžių ir sūrio apkepas.<br>Nuotr. iš„Andželikos virtuvėlė“.
Cukinijų, ryžių ir sūrio apkepas.<br>Nuotr. iš„Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Aug 12, 2017, 11:25 AM, atnaujinta Aug 10, 2023, 7:15 PM

Cukinijų, ryžių ir sūrio apkepas

Reikės:

  • 250 g virtų ryžių,
  • 1 nedidelės jaunos cukinijos,
  • 2 kiaušinių, 
  • 1 vidutinio dydžio svogūno,
  • 4 v. š. tarkuoto sūrio (dėjau su kaupu),
  • druskos, pipirų,
  • trupučio sviesto kepimo formai ištepti.

Cukiniją sutarkuoti burokų trintuve (nusunkti nereikia), sudėti ryžius, susmulkintą svogūną, tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, berti prieskonius ir gerai viską išmaišyti. 

Kepimo formą ištepti trupučiu sviesto, dėti ryžių ir cukinijų masę, tolygiai paskirstyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min. 

„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.