Smagus jausmas, kai paprasti produktai taip nustebina savo draugišku skoniu.
Vištiena morkų padaže
Reikės:
- 600 g vištienos (naudojau keptą),
- 4 morkų,
- 1 svogūno,
- 150 ml sultinio,
- 300 ml grietinėlės,
- 1 šaukšto miltų,
- 1 šaukšto sviesto,
- druskos,
- pipirų.
Vištieną atskiriame nuo kaulų ir susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepiname smulkintą svogūną. Morkas sutarkuojame burokų trintuve ir sudedame į keptuvę šalia svogūnų. Maišydami pakepiname apie 5 min. Supilame sultinį ir uždengę troškiname, kol daržovės suminkštės.
Sudedame vištieną, pagardiname druska ir pipirais, užberiame miltų, išmaišome ir maišant supilame grietinėlę.
Kaitiname ant nedidelės liepsnos, kol padažas sutirštės.
Valgome su ryžiais.