Žuvies maltinukai su sūriu
Reikės:
- 450 g baltos žuvies filė,
- 45 g lydyto sūrelio (tiks bet koks, aš naudojau be priedų),
- 1 didelio kiaušinio,
- 1-1,5 v. š. krakmolo,
- 1 nedidelio svogūno,
- 1 skiltelės česnako,
- smulkintų petražolių ir krapų,
- druskos, pipirų,
- aliejaus maltinukams kepti.
Gaminimo eiga
Svoguną su česnaku susmulkinti ir apkepti keptuvėje šlakelyje aliejaus.
Žuvies filė smulkiai supjaustyti, imušti kiaušinį, įtarkuoti sūrelį, berti krakmolą, prieskonius, smulkintus žalumynus, kepintą svogūną su česnaku - viską gerai išmaišyti ir keptuvėje virš nedidelės ugnies iš abiejų pusių iškepti maltinukus.
Garnyrui išviriau daržovių košę (bulvės, morkos, cukinija, kalafioras), bet jūs galite pasirinkti garnyrą pagal save ar tiesiog maltinukus valgyti su salotomis.
Skanaus!