Skanu, lengva ir spalvinga. Šie maltinukai patiks visai šeimai

Skanūs, lengvi, greitai pagaminami kotletai iš kalakutienos ir daržovių. Palepinkite save, namiškius ir draugus.

 Kalakutienos ir daržovių maltiniai.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
 Kalakutienos ir daržovių maltiniai.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
 Kalakutienos ir daržovių maltiniai.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
 Kalakutienos ir daržovių maltiniai.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Daugiau nuotraukų (2)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

Sep 25, 2017, 11:34 AM, atnaujinta Oct 3, 2023, 10:56 AM

Kalakutienos maltiniai su morkomis ir žirneliais

Reikės (maždaug 8-10 kotletų):

  • 300 g kalakutienos filė,
  • 200 g kalakutienos šlaunelių / petukų mėsos,
  • 60 g nusausintų konservuotų žaliųjų žirnelių,
  • 2 virtų pjaustytų morkų,
  • 1 pakepinto raudonojo svogūno,
  • 2 valg. š. ispaninio šalavijo (chia) sėklų,
  • 50 ml vandens,
  • druskos, pipirų,
  • žiupsnelio paprikos ir ciberžolės.

Gaminame

1. Ispaninio šalavijo sėklas sumaišome su vandeniu ir 15 min. pabrinkiname.

2. Sumalame paukštieną.

3. Įmaišome į faršą visus ingredientus.

4. Kepame alyvų ar kokosų aliejuje.

Patiekti su garstyčiomis, pomidorų pasta ir mėgstamomis daržovėmis.

Receptas„Kuras kūnui“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?