Pasigaminkite štai tokių kukulių, ir patys tuo įsitikinsite.
Kukuliai su ryžiais ir padažu
Reikės:
- 0,5 kg kiaulienos faršo,
- 100 g virtų ryžių,
- 1 kiaušinio,
- svogūno,
- maltos mėsos prieskonių,
- džiovintų špinatų,
- druskos,
- aliejaus kepimui,
- miltų (kukuliams apvolioti).
Padažui reikės:
- 2 v. š. sviesto,
- 2 v. š. miltų,
- 3 v. š. grietinės,
- 400 ml sultinio,
- druskos.
Gaminame
Kukuliams skirtus produktus sumaišiau ir suformavau apvalius kamuoliukus, juos apvoliojau miltuose.
Keptuvėje su aliejumi iškepiau kukulius. Iškeptus sudėjau į lėkštę.
Keptuvėje ištirpinau sviestą, subėriau miltus ir nuolat maišydama supyliau sultinį, grietinę, pagardinau druska.
Kai padažo produktai susimaišė, padažas kiek sutištėjo, į jį sudėjau iškeptus kukulius.
Pakaks minutėlės, kad kukuliukai „susidraugautų“ su padažu.
Patiekalas paruoštas, o garnyrui labai tiks bulvių košė.
Skanaus!