Paprasti, bet itin minkšti keksiukai su braškėmis

Jeigu vasarą užsišaldėte braškių, jos puikiai tiks šiems keksiukams. Taip pat jiems tiks ir bet kokios kitos šviežios ar šaldytos uogos. Tad išbandykite!

 Keksiukai su braškėmis.<br> Nuotr. iš „Loretos išbandyti receptai“.
 Keksiukai su braškėmis.<br> Nuotr. iš „Loretos išbandyti receptai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Grigalevičienė, „Loretos išbandyti receptai“

Nov 23, 2017, 1:23 PM, atnaujinta Nov 22, 2021, 5:23 PM

Minkštučiai keksiukai su braškėmis

Reikės:

  • 140 g sviesto,
  • 200 g miltų,
  • 1 v. š. su kaupu graikiško jogurto(galima ir kitokio),
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 a. š. su kaupu kepimo miltelių,
  • 3 kiaušinių,
  • mažo žiupsnelio druskos,
  • 12 vnt. nedidelių braškių (aš naudojau šaldytas).

Gaminame

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.

Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi ir druska, įmušti kiaušinius, dėti jogurtą ir viską išmaišyti.

Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. 

Dėti tešlos į kepimo formeles, į tešlos vidų dėti po vieną uogą. 

Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti maždaug 25 min.

„Loretos išbandyti receptai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.