Ir nors šis užkandis nieko nebestebina, jį patiekti galima taip, kad taptų stalo puošmena, kurią pamatę svečiai susižavėtų, aiktelėtų iš nuostabos ir nusišypsotų. O kai svečiai šypsosi, ir šventė gražesnė.
Idėją, kaip patiekti keptą duoną, receptų konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“ atsiuntė Kristina Binkienė.
Būtinai susiręskite tokį namelį ir jūs.
Keptos duonos vasarnamis
Jam suręsti reikės:
- kepaliuko jūsų mėgstamos duonos,
- 1/2 l aliejaus duonai kepti,
- druskos,
- smulkinto česnako duonai pagardinti,
- tarkuoto spalvoto sūrio (naudojau su baziliku, su džiovintais pomidorais ir tiesiog puskietį),
- putino uogų papuošimui,
- majonezo stogo dengimo darbams.
„Taip pat prireiks kantrybės renčiant vasarnamį, o džiaugsmas pats aplankys“, – patikino Kristina.
Gražių švenčių!