Vištienos vyniotiniai. Receptas paprastas, o valgis vertas švenčių stalo

Ši nesunkiai pagaminama užkandėlė patiks visiems vištienos mėgėjams. 

 Vištienos vyniotiniai.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Vištienos vyniotiniai.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-11 17:52, atnaujinta 2022-12-10 19:36

Receptu dalinasi „Skonio“ skaitytoja Loreta Grigalevičienė. 

Vištienos vyniotiniai

Reikės:

  • 2 vištų ketvirčių,
  • saujos džiovintų išmirkytų abrikosų,
  • saujos petražolių,
  • druskos, pipirų,
  • 2 skiltelių česnako.

Gaminame

Iš ketvirčių pašalinkite kaulus. Mėsą apibarstykite druska, pipirais, dėkite smulkintų česnakų. Ant vieno ketvirčio dėkite smulkintų petražolių, ant kito – abrikosų. 

Suformuokite vyniotinius – suvyniokite į medžiagos gabaliuką ar vyniotiniams skirtą popierių, suriškite. 

Dėkite į kepimo skardą, įpilkite truputį vandens, kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25 min. 

Kai iškeps, lengvai paslėkite ir palikite per naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.