Vieno kąsnio silkės užkandėlės: ir skanu, ir puošia stalą

Puikus vieno kąsnio užkandis puikiai papuoš šventinį stalą ir pamalonins kiekvieno skrandį! 

 Vieno kąsnio silkės užkandėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Vieno kąsnio silkės užkandėlė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2017, 8:28 AM, atnaujinta Dec 21, 2021, 8:49 AM

Šį receptą konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“ atsiuntė Diana Bružinskaitė. 

Dalinamės.

Vieno kąsnio silkės užkandėlė

Reikės: 

  • 1 pakuotės silkių filė (240 g),
  • 6 bulvių, 
  • 100 g majonezo, 
  • žiupsnelio krapų,
  • 1 raudonojo svogūno,
  • žiupsnelio druskos.

Gaminimo eiga

1. Bulves nuplauname ir išverdame su lupenomis.

2. Išvirusias bulves supjaustome riekelėmis, ant bulvių dedame supjaustytas silkės riekeles. 

3. Uždedame po pusę arbatinio šaukštelio majonezo.

4. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apibarstome jais sumuštinukus.

5. Viską pagardiname krapais ir druska. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.