Konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“ ji atsiuntė bulvinių blynų torto receptą.
Dalinamės.
Bulvinių blynų tortas
Reikės:
- bulvių,
- aliejaus,
- druskos,
- pipirų,
- graikiško jogurto,
- čiobrelių tortui papuošti.
Nuluptas, nuplautas bulves sutarkuokite burokine tarka. Tarkius pagardinkite druska, pipirais.
Kepkite 20-24 cm skersmens piršto storumo blynus gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Išėmę iš keptuvės nusausinkite riebalų perteklių.
Dėkite vieną ant kito tiek blynų, kokio aukštumo torto norėsite. Ant viršaus užkrėskite baltą jogurto pusnį.
Papuoškite plonai pjaustytais bulvių griežinėliais, keptais aliejuje (naminiais bulvių traškučiais).
Tortą papuoškite. Skanaus!