Bulvinių blynų tortas. Paprastas, bet sielą džiuginantis patiekalas

„Šventinis tortas tiems, kam striuka. Su palinkėjimu, kad paprasti dalykai suteiktų ne mažiau džiaugsmo, nei prabanga alsuojantys. Juk kiekvienam – savo“, – palinkėjo mūsų skaitytoja Kristina Binkienė.

 Bulvinių blynų tortas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Bulvinių blynų tortas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Bulvinių blynų tortas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Bulvinių blynų tortas.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2017, 2:35 PM, atnaujinta Dec 28, 2021, 3:05 PM

Konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“ ji atsiuntė bulvinių blynų torto receptą. 

Dalinamės.

Bulvinių blynų tortas

Reikės: 

  • bulvių, 
  • aliejaus, 
  • druskos, 
  • pipirų,
  • graikiško jogurto,
  • čiobrelių tortui papuošti.

Nuluptas, nuplautas bulves sutarkuokite burokine tarka. Tarkius pagardinkite druska, pipirais. 

Kepkite 20-24 cm skersmens piršto storumo blynus gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Išėmę iš keptuvės nusausinkite riebalų perteklių. 

Dėkite vieną ant kito tiek blynų, kokio aukštumo torto norėsite. Ant viršaus užkrėskite baltą jogurto pusnį. 

Papuoškite plonai pjaustytais bulvių griežinėliais, keptais aliejuje (naminiais bulvių traškučiais). 

Tortą papuoškite. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.