Gaminant tokias užkandėles ji ragina pasitelkti fantaziją ir įtraukti svečių mėgstamus produktus.
Dalinamės Kristinos idėjomis, kurias ji pasiūlė konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“.
Visoms joms pagaminti reikės paskrudintos bandelės.
Ant jos dėkite:
agurko, tepamo sūrio kremo, avokado, lašišos, kaparėlių;
gabalėlį salotos lapo, pomidoro, mocarelos, aptepkite aliejumi, pagardintu baziliku, česnaku, citrinos sultimis, pipirais;
agurko, tepamo sūrio kremo, krevečių, mango ir aitriosios paprikos padažo;
gabalėlį salotos lapelio, vytinto kumpio ryšelį su džiovinta slyva, įdaryta fetos sūriu;
gabalėlį salotos lapelio, agurko ir (ar tik) pomidoro, alyvuogę, pamarinuotą aliejuje su bazilikais, balzaminiu actu, pipirais, medumi, druska, įdarytą fetos sūriu ir paprika.
Ir dar viena idėja: „Vaikystėje valgydavom musmires, pagamintas iš kiaušinio ir pomidoro, su majonezo taškeliais. Darydama užkandėles vaikų ir tėvų bendram stalui, sentimentų vedama pasodinau grybukų iš putpelės kiaušinukų ir mažųjų pomidoriukų“.
Malonaus laiko, praleisto ruošiant šventinius užkandžius!