Vištų širdelių troškinys – paprastas, nebrangus ir tikrai gardus

Paprastas, gardus ir šaltą dieną puikiai tinkantis patiekalas. 

 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
 Troškintos vištų širdelės.<br> K.Krivicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

Feb 28, 2018, 3:36 PM, atnaujinta Feb 28, 2023, 10:41 AM

Troškintos vištų širdelės 

Reikės: 

  • 700 g širdelių, 
  • 1 svogūno,
  • 6 skiltelių česnako,
  • didelės morkos, 
  • 200 ml grietinėlės,
  • druskos, pipirų, baziliko, petražolių. 

Kaip gaminti

Širdeles 15 min. paverdame.

Pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną su česnaku. Sudedame šiaudeliais pjaustytas morkas ir širdeles. Kepame 5 min. 

Supilame grietinėlę, prieskonius ir virš mažos ugnies troškiname apie 15 min.

Patiekiame su bulvių koše ir daug šviežių krapų. 

Skanaus! 

Receptu pasidalijo „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.