Receptas reikalauja šiek tiek pasikrapštyti virtuvėje, tačiau rezultatas to vertas.
Geriausiai gaminimo eigą suprasite peržiūrėję nuotraukas, o čia – trumpas aprašymas.
Susimalame faršą. Išplakame keletą kiaušinių. Dedame sutarkuoto čederio sūrio, druskos, penkių rūšių pipirų, džiūvėsėlių, barbekiu padažo. Viską sumaišome. Masė neturi būti skysta.
Ruošiame svogūnus.
Nulupę svogūnus nupjauname galus, iki vidurio įpjauname nuo viršaus iki apačios. Nulupame viršutinį sluoksnį – jis bus skirtas vadinamajai „bombai“.
Likusį svogūną supjaustome skersai storesniais griežinėliais. Imame po du žiedus – didesnį ir mažesnį, faršą sudedame tarp žiedų, apvyniojame šonine. Juokauju, kad tai puikus būdas nervams nuraminti, nes procesas užtrunka ir reikalauja kruopštumo.
Gamindami „bombas“ į vidų dedame jautienos faršo, faršo viduje –sūris. Svogūną su faršu apvyniojame šonine.
Jeigu kepsite orkaitėje, dėkite į 180 laipsnių temperatūrą ir kepkite 20 min.
Jeigu kepsninėje – jungiate grilį 150 C su deflektoriumi, kepdami dėkite medžio drožlių dūmo poskoniui išgauti. Po 15-20 min. aptepkite BBQ padažu.
Skanauti netšalusius! Jeigu norisi, dažykite į BBQ padažą.
Receptu pasidalino Riebus katinas