Pavasariškas kiaušinių užkandis – gardus, sveikas ir nenuobodus

Majonezas ir krienai – daugelio mėgstami kietai virtų kiaušinių pagardai. Apklausos rodo, kad šiuos pagardus lietuviai renkasi dažniausiai.

 Kietai virti kiaušiniai su pagardais.<br> K.Binkienės nuotr.
 Kietai virti kiaušiniai su pagardais.<br> K.Binkienės nuotr.
 Kietai virti kiaušiniai su pagardais.<br> K.Binkienės nuotr.
 Kietai virti kiaušiniai su pagardais.<br> K.Binkienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-03-14 08:30, atnaujinta 2023-03-17 09:36

„Skonio“ skaitytoja Kristina Binkienė turi kiek kitokį pasiūlymą.

„Sulaukę šv.Velykų tradiciškai dažome kiaušinius, juos ridename, mušame ir ragaujame. 

Nusilupę pagardiname krienais su pipirkrieniais (vadinamaisiais vasabiais), lapiniais ridikėliais, citrina apšlakstytu avokadu, salotomis, pirmaisiais pavasario žiedais“, – rašo ji.

Išbandykite ir jūs – tai tikrai gardu, sveika ir nenuobodu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.