Pavasariškas kiaušinių užkandis – gardus, sveikas ir nenuobodus

2018 m. kovo 14 d. 08:30
Lrytas.lt
Receptas
Majonezas ir krienai – daugelio mėgstami kietai virtų kiaušinių pagardai. Apklausos rodo, kad šiuos pagardus lietuviai renkasi dažniausiai.
Daugiau nuotraukų (2)
„Skonio“ skaitytoja Kristina Binkienė turi kiek kitokį pasiūlymą.
„Sulaukę šv.Velykų tradiciškai dažome kiaušinius, juos ridename, mušame ir ragaujame. 
Nusilupę pagardiname krienais su pipirkrieniais (vadinamaisiais vasabiais), lapiniais ridikėliais, citrina apšlakstytu avokadu, salotomis, pirmaisiais pavasario žiedais“, – rašo ji.
Išbandykite ir jūs – tai tikrai gardu, sveika ir nenuobodu. 
kiaušiniaipagardaiVelykos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.