Tunu ir burokėliais įdaryti kiaušiniai – kas ragavo, tiems patiko

Labai paprasta ir skani užkandėlė, kuri patiko ir šeimai, ir draugėms, kurias ja pavaišinau. 

Burokėliais ir tunu įdaryti kiaušiniai . <br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Burokėliais ir tunu įdaryti kiaušiniai . <br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Mar 18, 2018, 10:11 AM, atnaujinta Mar 14, 2022, 8:07 PM

Burokėliais ir tunu įdaryti kiaušiniai 

Reikės: 

  • virtų kiaušinių,  
  • virto burokelio,
  • dėžutės tuno savo sultyse, 
  • česnako skiltelės, 
  • smulkintų krapų ir petražolių,
  • druskos, pipirų,
  • naminio majonezo.

Kaip gaminti 

Tuną nuvarvinkite, sutrinkite šakute. Kiaušinius perpjaukite, išimkite trynius – juos sutarkuokite smulkia tarka, taip pat sutarkuokite burokėlį ir česnaką. 

Berkite prieskonius, smulkintus žalumynus, dėkite majonezą, tuną - viską gerai išmaišykite ir užpildykite kiaušinių baltymų puseles. 

Papuoškite žalumynais. 

Jeigu pjaustysite kiaušinius taip, kaip aš, abiejų pusių galus truputėlį nupjaukite, kad įdaryti kiaušiniai stabiliai stovėtų lėkštėje.

„Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.