Kukurūzų ir fetos blyneliai – tokius norisi valgyti nuo pusryčių iki vakarienės

Paruoškite šeimai štai tokius lengvus ir labai gardžius pietus ar vakarienę – namai iškart nušvis linksmomis spalvomis.

 Kukurūzų ir fetos blyneliai. <br> 123rf.com nuotr.
 Kukurūzų ir fetos blyneliai. <br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2018, 9:33 AM, atnaujinta Mar 28, 2023, 7:27 AM

Pilvo neapsunkinantis, tačiau puikiai pasotinantis valgis patieks tiems, kurie laikosi priešvelykinio pasninko ar pirmadieniais nevalgo mėsos. 

Šių blynelių pagrindas – saldieji kukurūzai, o pikantiškumo jiems suteikia fetos sūris ir aitrioji paprika. Jeigu nemėgstate aštriai, į blynelius dėkite smulkintos raudonosios paprikos. 

Galėsite juos valgyti ir karštus, ir šaltus, tad puikiai tiks ir lauknešėliui į darbą. 

Kukurūzų ir fetos blyneliai 

Reikės: 

  • skardinės konservuotų kukurūzų, 
  • 60 g fetos sūrio,
  • 2 šaukštų miltų,
  • ant peilio galo – kepimo miltelių,
  • aitriosios paprikos (arba raudonosios saldžiosios),
  • kiaušinio, 
  • druskos ir pipirų. 

Konservuotus kukurūzus nuvarvinkite. Papriką sukapokite, sūrį sutrupinkite. 

Viską sumaišykite su miltais, kepimo milteliais ir kiaušiniu. 

Kepkite aliejuje kiekvieną pusę po 2-3 minutes. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.