Nugarinės kepsnys su traškia plutele – idėja, kai atsibosta įprastas karbonadas

Jei pabodo įprastas karbonadas, pamėginkite išsikepti karbonadą su avižinių dribsnių plutele. Dribsnius rinkitės greitai paruošiamus, kad iškepę neliktų labai kieti.

 Nugarinės kepsnys su avižinių dribsnių plutele.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
 Nugarinės kepsnys su avižinių dribsnių plutele.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Apr 24, 2018, 11:55 AM, atnaujinta Apr 25, 2022, 11:55 AM

Nugarinės kepsnys su avižinių dribsnių plutele

4 porcijoms reikės: 

  • 8 nugarinės kepsniukų,
  • 1 kiaušinio,
  • 2 v. š. avižinių dribsnių,
  • 4 v. š. miltų,
  • druskos,
  • pipirų,
  • prieskonių didkepsniui, 
  • skiltelės česnako.

Supjaustytą mėsą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, smulkinta česnako skiltele. Mėsą apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir avižiniuose dribsniuose. 

Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. 

Patiekite su virtomis ir apkeptomis bulvėmis ir salotomis.

Receptas iš „Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.