Cukinijų laiveliai: produktai paprasti, o rezultatas pradžiugins visus

Šiuos laivelius galite kepti tiek orkaitėje, tiek keraminėje kepsninėje.

 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
 Cukinijų laiveliai.<br> K.Krivicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

May 1, 2018, 5:19 PM, atnaujinta Apr 25, 2022, 11:47 AM

Cukinijų laiveliai

Reikės: 

  • 1 svogūno,
  • 6 skiltelių česnako,
  • 1 morkos,
  • 150 g pievagrybių,
  • 500 g kalakutienos faršo (galima kiaulienos), 
  • 200 g kreminio sūrio, 
  • 50 g  tarkuoto parmezano, 
  • druskos, pipirų, krapų,
  • 2 v. š. sojų padažo.

Kaip gaminti

Apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną su česnaku. Dėkite tarkuotą ar pjaustytą morką, pievagrybius ir patroškinkite kelias minutes.

Išskobkite per pusę perpjautas cukinijas. Pakepinkite faršą su prieskoniais ir smulkinta cukinija, kurią išskobėte. Supilkite sojų padažą. 

Faršą sumaišykite su kepintomis daržovėmis ir kreminiu sūriu, berkite krapus. Masę kimškite į cukinijos laivelius. Ant viršaus užberkite parmezano.

Kepkite 20-30 minučių netiesioginėje kaitroje 180-200°C temperatūroje. 

Skanaus!

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ 

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2023 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.