Sveikuoliški bananiniai sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais

 Bananiniai sausainiai su spanguolėmis ir riešutais.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
 Bananiniai sausainiai su spanguolėmis ir riešutais.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

May 3, 2018, 9:30 AM, atnaujinta May 3, 2023, 11:23 AM

Reikalingi produktai (iš nurodyto kiekio išeis 15-20 sausainių):

  • 150 g avižų dribsnių (kavamale sumaltų į miltus) arba avižų miltų,
  • 50 g migdolų riešutų (kavamale sumaltų į miltus) arba migdolų miltų,
  • 50 g džiovintų spanguolių,
  • 15 g kokosų drožlių,
  • 1 arb. š. agavų sirupo,
  • 2 bananų, sutrintų iki vientisos tyrelės,
  • šlakelio migdolų pieno.

Kaip gaminti  

Visus ingredientus sumaišyti ir suformuoti sausainius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. 

Kepti 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20-25 minutes.

Receptu pasidalino „Kuras kūnui“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.