Kitaip būti negali, kai gamini su meile.
Troškiniui naudotus produktus pamatysite nuotraukose.
Svarbu – nesistenkite susmulkinti daržovių, palikite tą darbą dantims, kai valgysite troškinį.
Mažąsias paprikas tik išvaliau, jų net nepjausčiau.
Didžiąsias supjausčiau į kelias dalis, taip pat ir likusias daržoves. Saldžiąsias bulves, cukiniją – žiedais.
Įkaitintame katile pirmiausia apkepiau brandintą jautieną, tada sumečiau svogūnus, česnakus. Jiems apkepus sudėjau morkas, bulves, kiek vėliau – paprikas ir cukinijas.
Apkepus daržovėms įpyliau verdančio vandens stiklinę (vanduo neturi apsemti daržovių) ir uždengiau viską geram pusvalandžiui.
Pabaigoje sudėjau smulkintas džiovintas aitriąsias paprikas ir mažą indelį pomidorų pastos. Maišiau kelias minutes, kol užvirė. Na, o tada skanaus.
Šį troškinį, žinoma, galite gaminti ir ant viryklės, bet kepsninėje jis įgauna ir puikaus dūmo kvapo.
Receptu pasidalino Riebus katinas