Veganiški sumuštiniai su avinžirnių salotomis patiks ir dideliems, ir mažiems

Sumuštiniai su avinžirniais arba netikromis tuno salotomis 

 Sumuštiniai su avinžirniais arba netikromis tuno salotomis.<br> Nuotr. iš „Vegan Pipiras“.
 Sumuštiniai su avinžirniais arba netikromis tuno salotomis.<br> Nuotr. iš „Vegan Pipiras“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Vegan Pipiras“

May 7, 2018, 4:32 PM, atnaujinta May 11, 2023, 6:46 PM

Reikės: 

  • baltos bemielės duonos,
  • 2,5 puodelio avinžirnių (jau išvirtų),
  • ryšelio svogūnų laiškų,
  • 0,5 puodelio konservuotų kukurūzų,
  • 3 v. š. krapų (pjaustytų/šaldytų),
  • pipirų,
  • druskos, 
  • 0,5 a. š Dižono garstyčių (nebūtinai),
  • 3 v. š. anakardžių padažo (anakardžiai išmirkyti ir suplakti su vandeniu iki vientisos masės, taip pat tinka saulėgrąžų grietinė).

Kaip gaminti 

1. Avinžirnius sutrinkite šakute. Palikite ir stambesnių gabalėlių.

2. Svogūnų laiškus susmulkinkite.

3. Avinžirnius sumaišykite su svogūnų laiškais, kukurūzais, krapais, pipirais, druska, garstyčiomis ir anakardžių padažu.

4. Tepkite salotas ant duonos.

Skanaus!

P. S. Jei nemėgstate garstyčių, rekomenduojame dėti dar mažiau arba nedėti visai!

Receptas iš „Vegan Pipiras“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.