Šiuo receptu Audrius pasidalino „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Grilio skanėstai“. Siužetą rasite po receptu.
Kepsninėje kepta kiaulienos nugarinė su kaulu su daržovėmis
Reikalingi produktai (2 asm.):
- 400 g kiaulienos nugarinės,
- druskos,
- pipirų,
- „Santa Maria“ „Allround“ marinato.
Daržovėms:
- 100 g pievagrybių,
- 100 g baklažano,
- 100 g cukinijos,
- „Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišinio,
- 2-3 v. š. alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti
Kiaulienos nugarinę ties lašiniais įpjauname, pagardiname druska ir pipirais, „Santa Maria“ „Allround“ marinatu. Dedame ant įkaitusio grilio.
Kepame po 5–6 min. iš abiejų pusių.
Baklažaną, cukiniją susipjaustome 2 cm kubeliais, dedame į dubenį su pievagrybiais. Pagardiname daržoves alyvuogių aliejumi ir „Santa Maria“ „Rub Herbs“ prieskoninių žolelių mišiniu.
Mauname ant bambukinio iešmelio ir kepame vartydami 5 min.