Šį užkandį įvertins tikri gurmanai – sumuštinis su grilyje keptu unguriu

Norėdami pasilepinti išbandykite šį gurmanišką patiekalą – šalavijų bei moliūgų duonelių sumuštinį su kepta ungurio file bei jogurto ir ananasų padažu.

 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Sumuštinis su grilyje keptu unguriu ir jogurtiniu ananasų padažu.<br> Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Daugiau nuotraukų (10)

Riebus katinas

Jun 7, 2018, 9:26 AM

Ungurio file apšlakstykite „Teryaki“ padažu, palikite pastovėti penkias minutes. Per tą laiką pasiruoškite padažą: dalį ananaso sutrinkite, dėkite keletą šaukštų graikiško jogurto ir „Shiracha“ padažo. 

Ungurio file kepkite kepsninėje ant ketaus pusmėnulio 200 C kiekvieną pusę po 4-5 minutes.

Perpjautą duonelę taip pat apskrudinkite ant grotelių. 

Rekomenduoju paskanauti vien tik ungurio file. O jeigu riebaliukų, per daug rekomenduoju valgyti su duonele. Puikus gurmaniškas užkandis.

Receptu pasidalino Riebus katinas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.