Blyneliai gavosi tobulo skonio ir pakankamai sotūs.
Skubu pasidalinti receptu, nes kad ir ką rašyčiau, skonio vis viena neperduosiu.
Pikantiški blyneliai su šonine
Reikalingi produktai (jų kiekis priklauso nuo to, kiek kepsite lietinių)
Lietinių masei:
- kiaušinio,
- pieno,
- miltų,
- šiek tiek cukraus,
- žiupsnelio druskos,
- aliejaus kepimui.
Įdarui:
- tarkuoto fermentinio sūrio,
- tarkuotos dešros (kumpinės ar bet kokio kitos),
- žalumynų (smulkintų).
Taip pat reikės:
- šaltai rūkytos šoninės,
- tirpinto sviesto (blyneliams apkepti).
Kaip gaminti
Sumaišiau lietinių masei skirtus produktus ir prikepiau lietinių.
Į lietinius įsukau įdaro ir susukau.
Kiekvieną blynelį apsukau šoninės juostele ir sudėjau į kepimo indą su ištirpintu sviestu.
Blynelius apkepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15 min.
Skanaus!
Receptu pasidalino „Gamink su Audrone“