Išbandykite bulvių plokštainį su rūkytais šonkauliais – abejingų neliks

Kas gali būti skaniau už bulvių plokštainį? Nebent bulvių plokštainis su rūkytais šonkauliais. 

 Bulvių plokštainis su rūkytais šonkauliais. <br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Bulvių plokštainis su rūkytais šonkauliais. <br> Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2018, 5:15 PM, atnaujinta Jul 14, 2022, 9:45 AM

Receptu dalinasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ – o kad jaustumėtės tvirčiau, žemiau žiūrėkite vaizdo siužetą.

Bulvių plokštainis su rūkytais šonkauliais 

Reikės:

  • rūkytų šonkaulių,
  • 10 tarkuotų bulvių,
  • 1-2 tarkuotų svogūnų,
  • 350 ml virinto pieno,
  • 2 kiaušinių,
  • druskos, pipirų.

Kaip gaminti

Į bulvių ir svogūnų tarkius supilkite karštą pieną, išmaišykite. Dėkite likusius produktus, išmaišykite ir pilame pusę tarkių į kepimo indą. Patieskite šonkaulius ir užpilkite kitą pusę tarkių. 

Kepkite netiesioginėje kaitroje 150°C temperatūroje apie valandą uždengtą. Ir dar valandą atidengtą, kad apskrustų. 

Patiekite su svogūnų laiškais ir grietine. 

Vaizdo siužetą žiūrėkite žemiau:

Originalas čia: „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?