Žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais patiks ne tik vegetarams

Smulkintas žiedinis kopūstas arba žiedinio kopūsto ryžiai puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų. Taip pat šis patiekalas dera su salotomis ir įvairiomis daržovėmis.

Žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais.<br> Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

Aug 1, 2018, 11:17 AM

Žiedinio kopūsto ryžiai

Reikės (2-3 porcijos):

1 nedidelio žiedinio kopūsto,

1 svogūno,

30 g špinatų,

2-3 valg.š. alyvų ar kokosų aliejaus,

jūros druskos,

saldžiosios paprikos miltelių,

kario,

bazilikų,

salierų lapelių,

džiovintų petražolių.

Gaminimas

Keptuvėje apkepinti pjaustytą svogūną.

Kalafiorą susmulkinti į kelias dalis ir sutarkuoti burokine tarka.

Sudėti į keptuvę ir troškinti uždengus dangčiu, kartkartėmis pamaišant, apie 8-10 min.

Sudėti prieskonius ir pjaustytus špinatus. Apkepti be dangčio, nuolat maišant dar 3-5 min.

Receptu pasidalino „Kuras kūnui“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.