Minkštučiai kalakuto krūtinėlės kepsniai sužavėjo ir šeimą, ir svečius

Tai – labai skanūs, minkštučiai kepsniai. Mano svečiams ir šeimai labai patiko.

 Kalakuto krūtinėlės kepsnys. <br>Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“
 Kalakuto krūtinėlės kepsnys. <br>Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

2018-08-24 11:49, atnaujinta 2023-08-22 10:23

Reikės:

Marinavimui:

  • 400 ml natūralaus jogurto;
  • 1 kupino v. š. garstyčių;
  • druskos, pipirų;
  • 3-4 skiltelių česnako.

Apvoliojimui:

  • 5 M dydžio kiaušinių;
  • 125 g sūrio;
  • miltų.

Gaminimo eiga:

Visų pirma visus marinavimui skirtus ingredientus sumaišykite (česnaką susmulkinkite), sudėkite kepsnius ir palikite marinuotis 3-4 val.

Po to juos išimkite ir su popierine servetėle lengvai nusausinkite.

Kiaušinius išplakite, įmaišykite smulkia tarka sutarkuotą sūrį. Į kitas dvi lėkštes įberkite miltus.

O dabar kepame kepsnius.

Visų pirma juos apvoliokite miltuose, paskui sūrio ir kiaušinių plakinyje, tada vėl miltuose.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Patiekite su mėgstamu garnyru ar salotomis.

Aš išviriau bulvių ir morkų košę su krapais bei padariaus salotas (kopūstas, paprika, kukurūzai, agurkas, pomidoras, krapai, petražolės, citrinos sultys, aliejus, druska, pipirai).

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.