Burokėlių mišrainė su avokadais tapo namų virtuvės topu

„Šios raudonosios mišrainės istorija prasidėjo pernai rudenį. Kaip visada, į ją dėjau to, ką tuo metu turėjau po ranka. Ir, kaip visada netikėtai, gimsta puikiausi patiekalai. Pernai tai buvo mūsų virtuvės topas, šią mišrainę gaminome dažnai“, – rašo „Skonio“ skaitytojas Artūras, atsiuntęs mišrainės receptą. 

 Burokėlių mišrainė su avokadais.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Burokėlių mišrainė su avokadais.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 11:24 AM, atnaujinta Oct 18, 2021, 10:00 AM

„Paprasčiau ir būti negali“, – pridūrė jis. 

Tokia mišrainė – savotiškas išsigelbėjimas tiems, kurie negali valgyti pupelių – juk paprastai raudonoji mišrainė gaminama su jomis. Čia pupeles pakeičia avokadas.

Dalijamės Artūro receptu.

Burokėlių mišrainė su avokadais 

Reikalingi produktai: 

  • virtas ar orkaitėje keptas burokelis,
  • antaninis ar kitas rūgštus obuolys,
  • gerai sunokęs avokadas,
  • svogūnas (šiaip dedu raudonąjį, šį kartą neturėjau),
  • Himalajų druska,
  • juodieji pipirai,
  • šlakelis alyvuogių aliejaus.

Supjaustome produktus kaip mėgstame, sumaišome ir skanaujame.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.