Bandelės su cinamonu keptuose obuoliuose: visi prašys pakartoti dar

Bandelės su cinamonu obuoliuose – tikras rudens desertas, užkariausiantis visų širdis. Jis puikiai tiks norint kažko saldaus niūrią rudens dieną ar nustebinti savo svečius. Visi prašys tik vieno – pakartoti dar!

 Bandelės su cinamonu obuoliuose – tikras rudens desertas, užkariausiantis visų širdis.<br> 123rf nuotr.
 Bandelės su cinamonu obuoliuose – tikras rudens desertas, užkariausiantis visų širdis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2018, 2:44 PM, atnaujinta Nov 2, 2021, 10:44 AM

Jums reikės:

  • 8 didelių obuolių;
  • 8 šaldytų bandelių su cinamonu (galima nusipirkti šaldytas arba pasigaminti patiems);
  • 1,5 valg. šaukšto tirpinto sviesto;
  • 0,5 arb. šaukštelio cinamono.

Gaminimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus temperatūros. Padenkite skardą kepimo popieriumi;

2. Nupjaukite obuolių viršų ir išskaptuokite vidų;

3. Patepkite vidų sviestu ir pabarstykite cinamono;

4. Į obuolių vidų įdėkite po bandelę ir sudėkite obuolius į kepimo indą;

5. Kepkite orkaitėje maždaug 25-30 minučių;

6. Galite pasigaminti glaistą iš cukraus pudros ir citrinos sulčių. Kai bandelės iškeps, juo galite aplieti desertą.

Šaltinis – kirbiecravings.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?