Šiuo desertu ji dalijasi su „Skonio“ skaitytojais ir siūlo pradžiuginti juo artimuosius ne tik per šventes.
Varškės bei sutirštinto pieno desertas su žele
Reikalingi produktai:
• 500 g pertrintos varškės,
• 1 indelio sutirštinto pieno,
• 30 g želatinos,
• 3 pakeliai skirtingų spalvų želės,
• 1 v. š. vanilinio cukraus,
• 50 ml pieno.
Kaip gaminti
Pagal instrukciją paruošti ir gerai atšaldyti želę iš pakelių.
Želatiną pamerkti piene, kai išbrinks, truputį pašildyti, kad ištirptų. Neužvirinti.
Sumaišyti varškę, sutirštintą pieną, vanilinį cukrų ir atvėsusi pieną su želatina. Suberti sustingusią ir gabaliukais supjaustytą želę, dar kartą viską gerai išmaišyti ir supilstyti į formeles.
Desertą palikti kelioms valandoms šaldytuve kad sustingtų.