Lašiša pataluose: žuvies mėgėjai bus sužavėti

„Visi puikiai žino silkę pataluose, bet ar esate ragavę lašišos pataluose? Tai puikus variantas tiems, kas nemėgsta silkės, bet mėgsta lašišą. Ir dar puikesnis tiems, kurie mėgsta ir silkę, ir lašišą“, – pažadėjo Erika Česnavičiūtė.

 Lašiša pataluose.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Lašiša pataluose.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-10 11:13, atnaujinta 2022-12-10 19:26

Lašiša pataluose

Reikės: 

  • 500 g rūkytos lašišos,
  • 1 didelio svogūno,
  • 3–4 vidutinio dydžio virtų bulvių,
  • 3–4 vidutinio dydžio virtų burokėlių,
  • 4 vidutinio dydžio virtų morkų,
  • 4 virtų kiaušinių,
  • 1½ puodelio majonezo.

Kaip gaminti

Gaminti yra labai paprasta, tiesiog viską reikia sluoksniuoti. 

Pasiimkite gilesnį indą (aš naudoju stiklinį). Pirmiausia susmulkinkite rūkytą lašišą ketvirčio dydžio gabaliukais ir tolygiai sudėkite ant indo dugno, kad visas dugnas pasidengtų lašiša. 

Ant viršaus burokine tarka sutarkuokite bulves ir supjaustykite svogūną.

Ant svogūnų tolygiai paskirstykite ¾ puodelio majonezo.

Ant majonezo viršaus sutarkuokite burokėlius, tada tolygiai ant burokėlių viršaus sutarkuokite morkas. Viršų aptepkite ¾ puodelio majonezu. 

Ir galiausiai tolygiai ant viršaus sutarkuokite kiaušinius.

Skanaus! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.