Lašiša pataluose
Reikės:
- 500 g rūkytos lašišos,
- 1 didelio svogūno,
- 3–4 vidutinio dydžio virtų bulvių,
- 3–4 vidutinio dydžio virtų burokėlių,
- 4 vidutinio dydžio virtų morkų,
- 4 virtų kiaušinių,
- 1½ puodelio majonezo.
Kaip gaminti
Gaminti yra labai paprasta, tiesiog viską reikia sluoksniuoti.
Pasiimkite gilesnį indą (aš naudoju stiklinį). Pirmiausia susmulkinkite rūkytą lašišą ketvirčio dydžio gabaliukais ir tolygiai sudėkite ant indo dugno, kad visas dugnas pasidengtų lašiša.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuokite bulves ir supjaustykite svogūną.
Ant svogūnų tolygiai paskirstykite ¾ puodelio majonezo.
Ant majonezo viršaus sutarkuokite burokėlius, tada tolygiai ant burokėlių viršaus sutarkuokite morkas. Viršų aptepkite ¾ puodelio majonezu.
Ir galiausiai tolygiai ant viršaus sutarkuokite kiaušinius.
Skanaus!