Pavyko, nes grožis tikrai neišpasakytas. Salotų turinį galite rinktis tokį, kokį labiausiai mėgstate, arba ką turite šaldytuve, kaip padariau aš“, – savo idėja dalinasi Ingrida Mitrulevičienė.
Paruošti vieną porciją užtruksite vos penkias minutes.
Dalinamės Ingridos salotų receptu.
Reikalingi produktai:
- 0,5 vnt persimono;
- 1 sauja sultenių;
- ketvirtadalio granato vaisiaus;
- 30 g fetos sūrio;
- žiupsnis šviežiai grūstų rausvųjų pipirų ,
- šlakelis alyvuogių aliejaus. Ingrida naudojo apelsinų skonio, bet galite naudoti ir įprastą alyvuogių aliejų.
Kaip gaminti
Persimoną nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, per vidurį išpjaukite žvaigždę.
Granato sėklas išskirstykite. Sultenes nuplaukite.
Salotas dėkite lėkštėje ratu, įterpkite persimono žvaigždes. Apibarstykite sutrupintą fetos sūrį, granato sėklas.
Salotas paskaninkite šviežiai grūstais pipirais ir alyvuogių aliejumi.