Paprastai paruošiami vištienos kepsneliai: sotu, gardu, tobula

Žinoma, dažniau sakoma, laiminga žmona – laiminga šeima, bet gaminat įmanomos visos variacijos ir mes esame įsitikinę, jog šeima, pasisotinusi sočiu ir ypatingai lengvai pagaminamu patiekalu, galės skirti laiko tarpusavio pokalbiams, o gal net ir stalo žaidimams?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2018, 9:08 AM

Ingredientai:

4 – 5 bulvės,

2 vištienos file,

šparaginės pupelės,

svogūnų laiškai,

druska ir pipirai,

Kėdainių „Gaminu su meile“ majonezas su medumi ir garstyčiomis.

Kaip gaminti:

1. Pirmiausiai pamarinuojame vištienos file su prieskoniais ir keliais šaukštais majonezo.

2. Supjaustykite nedideliais kubeliais bulves ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 12 minučių.

3. Į įkaitintą keptuvę sudėkite kepti vištienos file ir kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

4. Žalias šparagines pupeles perpjaukite per pusę ir sudėkite virti į atskirą puodą. Virkite, kol suminkštės.

5. Susmulkinkite svogūno laiškus ir išilgai supjaustykite iškeptą vištienos file.

6. Jau išvirtas bulves sumaišykite kartu su šparaginėmis pupelėmis ir pagardinkite druska, pipirais ir keliais šaukštais majonezo. Gerai išmaišykite.

7. Patiekite lėkštėje vištienos file su bulvių ir pupelių salotomis. Ant viršaus užbarstykite svogūno laiškų ir skanaukite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.