Tiršta žirnių sriuba: gardu, sotu ir sveika

Šiandien – tiršta žirnių riuba. Skani, soti ir sveika. 

 Žirnių sriuba.<br> „Food for soul“ nuotr.
 Žirnių sriuba.<br> „Food for soul“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Food for soul“

Jan 28, 2019, 11:44 AM, atnaujinta Jan 25, 2023, 9:29 AM

Pagaminti ją labai lengva, tik reikia trupučio laiko ir kantrybės sulaukti, kol išvirs.

Reikalingi produktai:

  • skaldyti žirniai,
  • mėsos sultinys,
  • morka,
  • bulvės,
  • mėgstami pieskoniai, žolelės.

Gaminimo eiga

Žirnius išmirkyti vandenyje, galima palikti mirkti ir per naktį. 

Išvirti mėsos sultinį (geriausiai tinka kiaulienos), tuomet sudėti žirnius, bulves, tarkuotą morką, prieskonius ir ant nedidelės ugnies virti apie valandą, kol sriubos konsistencija ima tirštėti. 

Paskaninau česnakų laiškais.

Receptu pasidalijo „Food for soul“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.