Tikras skanumėlis: raugintų kopūstų sriuba su šonine

Raugintų kopūstų sriuba su kepta šonine ir juoda lietuviška duona nuostabiai sušildo šaltais ir drėgnais vakarais. Man ši sriuba visuomet asocijuojasi su šiluma ir tuo jaukumu, kai norisi įsisukti į pledą ir siurbčioti rūgščiai šiltą sriubą.

Raugintų kopūstų sriuba su kepta šonine. <br>„Food for soul“ nuotr.
Raugintų kopūstų sriuba su kepta šonine. <br>„Food for soul“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Food for soul“

Feb 5, 2019, 2:16 PM, atnaujinta Jan 31, 2022, 9:36 AM

Gaminimas greitas ir paprastas. Tokią sriubą visada verdu mėsos sultinyje, dažniausiai kiaulienos sprandinės nuovire. 

Tuomet sudedu raugintus kopūstus, keptą šoninę, pagardinu prieskoniais, kmynais, krapais ir mėgaujuosi su juoda duona arba virtomis bulvėmis su lupena. Skanumėlis!

Receptu pasidalijo „Food for soul“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.