Greitai ir lengvai pagaminami varškės „bučinukai“ tirpsta burnoje

Šiuos pyragėlius daugelis kepa, nes jie ypatingai greitai ir lengvai pagaminami, minkšti ir labai labai skanūs. Kas dar nebandėte – labai rekomenduoju. 

 Varškės bučinukai.<br>„Food for soul“ nuotr.
 Varškės bučinukai.<br>„Food for soul“ nuotr.
 Varškės bučinukai.<br>„Food for soul“ nuotr.
 Varškės bučinukai.<br>„Food for soul“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Food for soul“

Feb 8, 2019, 3:27 PM, atnaujinta Feb 6, 2023, 11:38 AM

Ir beje, kuo jų forma netaisyklingesnė, kuo jie storesni, tuo minkštesni.

Varškės bučinukai

Reikalingi produktai:

  • 250 g varškės,
  • 200 g sviesto, 
  • apie 250 g miltų, 
  • 1 a. š. kepimo miltelių, 
  • apie 3-4 šaukštai vanilinio cukraus,
  • cukraus

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su varške, tuomet sudėkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus ir užminkykite tešlą. Įvyniokite į plėvelę ir leiskite pailsėti valandėlę šaldytuve. 

Išėmę iškočiokite ploną blyną, stikline išspauskite apskritimus, dėkite lenkimo puse į cukrų, tuomet sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę, paspauskite pirštais, kad kuo geriau suliptų ir per daug neišsiskėstų kepant. 

Merkite į cukrų viršutinę pyragėlio pusę ir dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 180 c apie 20 min, kol gražiai paruduos viršus. 

Skanaus.

Receptu pasidalijo „Food for soul“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.