Ir beje, kuo jų forma netaisyklingesnė, kuo jie storesni, tuo minkštesni.
Varškės bučinukai
Reikalingi produktai:
- 250 g varškės,
- 200 g sviesto,
- apie 250 g miltų,
- 1 a. š. kepimo miltelių,
- apie 3-4 šaukštai vanilinio cukraus,
- cukraus
Gaminimas
Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su varške, tuomet sudėkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus ir užminkykite tešlą. Įvyniokite į plėvelę ir leiskite pailsėti valandėlę šaldytuve.
Išėmę iškočiokite ploną blyną, stikline išspauskite apskritimus, dėkite lenkimo puse į cukrų, tuomet sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę, paspauskite pirštais, kad kuo geriau suliptų ir per daug neišsiskėstų kepant.
Merkite į cukrų viršutinę pyragėlio pusę ir dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 180 c apie 20 min, kol gražiai paruduos viršus.
Skanaus.
Receptu pasidalijo „Food for soul“