Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Reikalingi produktai:
- 2 kiaušiniai,
- 20 g migdolų miltų,
- 20 g kokosų miltų,
- 1/3 arb.š. cinamono,
- 50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno,
- 1 obuolys,
- kelios uogos,
- 3–4 arb. š. kokosų aliejaus.
Kaip gaminti
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais, apkepti kokosų aliejuje.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb.š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1–2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Receptu pasidalijo „Kuras kūnui“