Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu – idealūs pusryčiams

Šiame patiekale yra itin daug skaidulų, todėl jis rekomenduojamas pusryčiams.

Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu.<br>Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu.<br>Nuotr. iš „Kuras kūnui“.
Daugiau nuotraukų (1)

Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“

Feb 12, 2019, 8:00 AM, atnaujinta Feb 6, 2023, 11:30 AM

Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu

Reikalingi produktai:

  • 2 kiaušiniai,
  • 20 g migdolų miltų,
  • 20 g kokosų miltų,
  • 1/3 arb.š. cinamono,
  • 50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno,
  • 1 obuolys,
  • kelios uogos,
  • 3–4 arb. š. kokosų aliejaus.

Kaip gaminti

1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.

2. Obuolį supjaustyti griežinėliais, apkepti kokosų aliejuje.

3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb.š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.

4. Sluoksniuoti: 1–2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.

Receptu pasidalijo „Kuras kūnui“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.