Parduotuvėje apsiperkant žvilgsnis sustojo ties baltąja mišraine. Iškart kilo mintis pasigaminti jos namuose, tuo labiau, kad jau seniai ją gaminau.
Iš vakaro išsiviriau kelias bulves ir morkas, tad pagaminti mišrainei daug laiko nesugaišau.
Šįsyk baltąją mišrainę gardinau konservuotais kukurūzais, kurie labai tiko ir kuriuos labai mėgstu.
Baltoji mišrainė su kukurūzais
Reikės:
- 4 bulvių,
- 2 morkų,
- kumpinės dešros (galite ruošti ir be jos),
- 2 raugintų agurkų,
- 1 šviežio agurko,
- konservuotų kukurūzų,
- konservuotų žirnelių,
- maltų juodų pipirų,
- prieskoninių žolelių (krapų, petražolių),
- majonezo ir grietinės (arba tik majonezo).
Kaip gaminti
Virtas bulves, morkas ir visus kitus recepte išvardintus produktus smulkiai supjausčiau.
Majonezu, grietine, šviežiai maltais pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis mišrainę gardinau tik tiekdama ant stalo.
Štai ir viskas. Mišrainė pagaminta.
Skanaus!