Tai tamsios duonos skrebučiai su ožkos sūriu, uogomis, kedro riešutais ir šviežiu baziliku.
„Dažnai mes su tamsia duona renkamės sūrius priedus ir bijome eksperimentų su saldesniais produktais. Šiame recepte su tamsia duona tobulai dera ožkos sūrio sūrumas ir uogų bei medaus saldumas“, – sako Kristina.
Žemiau rasite vaizdo siužetą, o čia dalijamės produktų sąrašu ir gaminimo aprašymu.
Reikės:
- juodos duonos su saulėgrąžomis,
- tepamo ožkos sūrio,
- šviežių uogų,
- kedro riešutų,
- šviežių bazilikų,
- skysto medaus,
- juodųjų pipirų.
Gaminame
1. Duoną dedame į 180 laipsnių orkaitę ir paskrudiname 5 minutes.
2. Ant duonos tepame kreminio ožkos sūrio, dedame uogų, riešutų, baziliko.
3. Apšlakstome skystu medumi, pabarstome šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.