Pavasariškai gaivi silkė su šviežiu agurku

Man pati skaniausia silkė yra su galva. Ji būna tvirta ir nepraskydus. Išsidarinėji, ir ruoši, kaip tik nori. Žinoma, jei bedarinėjant nesuvalgai. Man kartais būna ir taip. 

 Silkė su agurku.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
 Silkė su agurku.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
 Silkė su agurku.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
 Silkė su agurku.<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Mar 25, 2019, 11:13 AM, atnaujinta Mar 22, 2022, 4:11 PM

Silkė su agurku

Iš nurodyto produktų kiekio paruošite dvi porcijas, užtruksite apie 15 min.

Reikės:

  • 1 silkės;
  • 1 agurko;
  • ryšelio svogūnų laiškų;
  • ryšelio krapų;
  • 0,5 raudonojo svogūno;
  • 2 v. š. majonezo.

Kaip gaminti 

Silkę išdarinėjame. Supjaustome juostelėmis ir dedame į silkinę. Agurką nuplauname ir supjaustome kubeliais, svogūną taip pat supjaustome smulkiais gabalėliais. Žalumynus pasmulkiname. 

Maišome su majonezu ir dedame daržoves šalia silkės. 

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.