Paprastos, bet gardžios ir šventiškos salotos su virtu liežuviu

„Mūsų pavasario švenčių stalą visada puošia salotos su virtu liežuviu. Jau nuo seno jos yra mūsų šeimos mėgstamiausios. Šeimyna nesuprastų, jeigu šventėms jų neparuoščiau. Paprastos, bet skanios ir šventiškos“, – tikina „Skonio“ skaitytoja Regina. 

 Salotos su virtu liežuviu.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Salotos su virtu liežuviu.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Universalus trintuvas.
 Universalus trintuvas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 8:34 AM, atnaujinta Mar 28, 2022, 3:18 PM

Dalijamės jos šventinių salotų receptu. 

Salotos su virtu liežuviu

Reikės: 

  • 1 virto jaučio ar kiaulės liežuvio, 
  • 1 šviežio ilgavaisio agurko, 
  • nedidelio svogūno (nebūtinai),
  • majonezo,
  • šviežių žalumynų, 
  • druskos, 
  • juodųjų pipirų. 

Kaip gaminti

Išvirtą ataušintą liežuvį supjaustykite šiaudeliais, taip pat supjaustykite šviežią agurką.

Žalumynus ir svogūną smulkiai sukapokite. 

Viską sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. 

Puoškite ir dėkite ant stalo.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.