Greitai paruošiama lašišos užkandėlė: viens du, ir galėsite nešti ant stalo

Šis receptas itin pravers tuomet, kai neturėsite laiko ruošti vaišių, o svečiai jau stovės už durų.

 Lašišos užkandėlė.<br> R.Puskepanio nuotr.
 Lašišos užkandėlė.<br> R.Puskepanio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2019, 3:07 PM, atnaujinta Apr 4, 2022, 9:29 AM

Receptu pasidalijo šefas Ruslanas Puskepanis.

Greitai paruošiama lašišos užkandėlė

Žalią lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoškite marinatą iš citrinų sulčių, poros šaukštų sojų padažo, svogūnų laiškų, petražolių, pipirų, druskos ir aliejaus.

Užpilkite ant lašišos griežinėlių. Kol nunešite ant stalo, lašiša jau bus išsimarinavusi.

Patiekite su juoda duona ir lengvu padažu, kuriam tereikia sumaišyti grietinėlę, jogurtą ir krienus.

Patiekalas bus dar tobulesnis, jeigu šalia šios lašišos patieksite druskoje keptų burokėlių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.