Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys pačiausi.
Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys pačiausi ir receptas pasiteisinęs 100 proc.
O dabar prie recepto.
Reikės:
- 1 l kefyro;
- 400 g natūralaus jogurto;
- 2-3 virtų burokėlių;
- šviežių agurkų;
- svogūnų laiškų;
- krapų;
- druskos.
Gaminimo eiga:
Kefyrą ir jogurtą sumaišiau.
Burokine trintuve sutarkavau burokėlius, smulkiai supjausčiau agurkus, svogūno laiškus ir krapus.
Daržoves sudėjau į kefyrą su jogurtu, pagardinau druska ir išmaišiau.
Viskas.
Šaltibarščiai pagaminti.
P. S. Labai skanu su karštomis bulvytėmis!
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“