Savaitgalį tikrai pajautėme ateinančią vasarą su savo šiluma, ir visai nesvarbu, kad dar tik balandžio pabaiga. Vasara jau čia pat.
Kepėme vištienos šašlyką su medumi ir kariu. Minkštas, sultingas ir šiek tiek pikantiškas.
Porcijos 2.
Užtruksite apie 30 min.
Ingredientai:
- 1 vištienos krūtinėlė (500 g);
- 1 v. š. medaus;
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v. š. sojos padažo;
- 1 a. š. kario;
- 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
- 2 skiltelės česnako;
- druskos pagal skonį;
- žiupsnis pipirų.
Krūtinėlę supjaustome gabalėliais, tinkamais mauti ant iešmo. Česnaką pamulkiname.
Mėsą pabarstome druska, pipirais, kariu, česnaku, dedame medų, pilame sojos padažą, aliejų ir garstyčias.
Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti apie 1 val. Neriame ant iešmų ir einame į lauką. Valgėme su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“