Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis – receptas, keliaujantis per virtuves

Šios duonelės receptas šiuo metu labai paplito internete. Labai jau norėjosi jį išmėginti ir man, tad nieko nelaukdama išsikepiau ir aš. Receptą nusižiūrėjau vienoje sveikos mitybos grupėje.

Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis.<br>Nuotr. iš „Gamink su Audrone“.
Daugiau nuotraukų (3)

Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“

2019-07-08 10:42, atnaujinta 2023-07-03 13:30

Išties šiai duonelei išsikepti reikės vos kelių ingredientų. 

Taigi, jeigu jus sudomino sveikuoliška duonytė, skaitykite receptą.

Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis

Reikės:

  • 300 g visagrūdžių avižų dribsnių,
  • 370 g natūralaus jogurto (graikinio),
  • 100 g duonos sėklų mišinio,
  • 0,5 a. š. druskos.

Kaip gaminti

Visus recepte išvardintus produktus sumaišiau ir sudėjau į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.

Kepiau 180 laipsnių temperatūroje 50-60 min.

Manau, kad šią duonelę tiktų kepti ir su džiovintais vaisiais. Reikės išmėginti.

„Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.