Savo popietės kavos receptais dalijasi skaitytoja Onutė S.
„Popietine kava mėgaujuosi apie 16.00 val. Paruošimas visiems įprastas: kavamale sumalu pupeles ir kavą užpilu verdančiu vandeniu.
Šiek tiek ataušusią kavą gardinu medumi.
Ypatingesnis receptas: „Kogel – mogel“. Reikia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį su cukrumi plakti, kol susidarys standžios putos. Šias putas dėti ant paruoštos kavos. Skanu, nors ir kaloringa! Verta pabandyti.“
Šis pasiūlymas – mūsų kavos receptų konkurso dalyvis.
Kaip paruoštą kavą mėgstate labiausiai? Kuo ją gardinate? Gal turite ypatingą kavos ruošimo receptą, kurį pademonstruojate sulaukę svečių? O gal žinote praktinių gudrybių, kurios kavą paverčia ypač skania?
O gal šią karštą vasarą pamėgote šaltą kavą ir sužinojote naujų puikių receptų?
Dalinkitės geriausiais savo receptais ir laimėkite prizus!
Penkių receptų autoriams padovanosime rinkinius, kurių kiekvieną sudarys:
• 1 kg „Aroma Gold Business“ kavos pupelių,
• 1 kg „Aroma Platinum Colombian“ kavos pupelių,
• kavamalė „BOSCH MKM6003“,
• 2 „Aroma Gold“ puodeliai.
Nugalėtojus išrinks „Skonio“ rubrikos redakcija, vertindama recepto originalumą bei atsižvelgdama į jo populiarumą tarp skaitytojų.
Receptus su nuotraukomis siųskite adresu skonis@lrytas.lt
Laimėtojus skelbsime liepos 18-ąją.