Kapučino kava: malonumas ir akiai, ir gomuriui

Vieni mėgsta paprastą juodą kavą, kiti ją pagardina prieskoniais ar pieno. 

 Kapučino kava.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Kapučino kava.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2019, 9:47 AM, atnaujinta Jul 14, 2022, 9:23 AM

Mūsų skaitytojai Eglei S. skaniausia – pačios ruošta kapučino kava. Dalijamės jos receptu, pasiūlytu kavos receptų konkursui.

Kapučino kava

Gėrimą sudaro 1/3 espreso kavos, karštas pienas ir puodelį karūnuojanti pieno puta.

Viską puošiu kakavos milteliais. 

Reikės:

  • pieno,
  • kavos pupelių,
  • kakavos miltelių,
  • cukraus (pagal skonį),
  • kapučino puodelio. 

Paruošimas

Pakaitinu ir suplaku pieną.

Pastumiu puodelį po kavos piltuvėliu ir paruošiu espreso kavą. Pieno putą papuošiu kakavos milteliais,  raštą išgaunu itin aštriu daiktu ar įrankiu. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.