Pasilepinkite tiramisu su uogomis – gaivu ir lengva

Kuo daugiau, jei ne uogomis, lepintis šiuo metų laiku?

 Citrininis tiramisas su uogomis.<br>Nuotr. iš „Skanios Bajalių istorijos“.
 Citrininis tiramisas su uogomis.<br>Nuotr. iš „Skanios Bajalių istorijos“.
 Citrininis tiramisas su uogomis.<br>Nuotr. iš „Skanios Bajalių istorijos“.
 Citrininis tiramisas su uogomis.<br>Nuotr. iš „Skanios Bajalių istorijos“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Skanios Bajalių istorijos“

Aug 8, 2019, 3:17 PM, atnaujinta Aug 8, 2023, 10:10 AM

Reikės:

  • 2 sultingų apelsinų,
  • 75 ml „Limoncello“ likerio (galite keisti šviežiomis apelsinų arba citrinų sultimis),
  • 12-14 vnt. „Damų pirštelių“ biskvitinių sausainių,
  • 500 g maskarponės sūrio,
  • 100 ml migdolų pieno,
  • 2 valg. š. miltelinio cukraus,
  • šviežių uogų papuošimui.

Kaip gaminti

Apelsinai kruopščiai nuplaukite su soda, kad pašalintumėte nešvarumus.

Nutarkuokite žievelę ir atidėkite.

Išspauskite apelsinų sultis ir sumaišykite su likeriu. Sausainius pamirkykite sulčių ir likerio mišinyje, išdėliokite formoje.

Maskarponę suplakite su migdolų pienu, milteliniu cukrum ir apelsinų žievelėmis.

Ant sausainių dėkite kremo sluoksnį, galima į vidurį įdėti uogų.

Viršų papuoškite uogomis ir valgomomis gėlėmis.

Palaikykite šaldytuve mažiausiai 30 minučių ir ragaukite.

„Skanios Bajalių istorijos“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.