Reikės:
- 2 sultingų apelsinų,
- 75 ml „Limoncello“ likerio (galite keisti šviežiomis apelsinų arba citrinų sultimis),
- 12-14 vnt. „Damų pirštelių“ biskvitinių sausainių,
- 500 g maskarponės sūrio,
- 100 ml migdolų pieno,
- 2 valg. š. miltelinio cukraus,
- šviežių uogų papuošimui.
Kaip gaminti
Apelsinai kruopščiai nuplaukite su soda, kad pašalintumėte nešvarumus.
Nutarkuokite žievelę ir atidėkite.
Išspauskite apelsinų sultis ir sumaišykite su likeriu. Sausainius pamirkykite sulčių ir likerio mišinyje, išdėliokite formoje.
Maskarponę suplakite su migdolų pienu, milteliniu cukrum ir apelsinų žievelėmis.
Ant sausainių dėkite kremo sluoksnį, galima į vidurį įdėti uogų.
Viršų papuoškite uogomis ir valgomomis gėlėmis.
Palaikykite šaldytuve mažiausiai 30 minučių ir ragaukite.