Abejingų nepaliekantis kiaulienos kepsnys, kurio net nereikia ruošti

Jei kas manęs paprašytų kelių žemiškų priešnuodžių nuo veganizmo, net nedvejodamas įvardinčiau „Wagyu“ jautieną ir gilėmis maitintų Iberijos kiaulių mėsą („iberico“). Abejojančius mėsos nauda organizmui ar jos skoniu ši mėsa greitai atvestų į doros kelią, ir jie greitai patys taptų didžiausi mėsavalgiai pasaulyje, aišku, po Riebaus katino.

„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
„Iberico secreto“ kepsnys.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Daugiau nuotraukų (5)

Riebus katinas

2019-09-24 13:54, atnaujinta 2023-09-19 08:17

Šį kartą jūsų dėmesiui – kiauliena „Iberico secreto“.

Štai ką apie ją internetinėje parduotuvėje rašo šios mėsos pardavėjas euribija.lt/"="">euribija.lt/"" target="_blank">„Euribija“: „Iberico Secreto“ išvertus iš ispanų kalbos reiškia paslaptis, ir tai yra viena iš geriausių išlaikytų ispaniškų paslapčių! Tai nepaprastai minkšta ir ypač vertinama mėsa. 

„Secreto“ turi švelniai tamsesnę spalvą ir nepaprastą marmuringumą.

„Secreto“ iš „Iberico Bellota“ turi nepaprastą skonį, kurio neįmanoma sulyginti nė su viena kita kiaulienos rūšimi. „Secreto“ dalis yra nedidelė ir plona, todėl puikiai tinka kepti grilyje. Liksite nustebę, kaip greitai ir lengvai iškepa mėsa!“

Manau, tuo viskas ir pasakyta.

Suprantama, kad egzotinės mėsos parduotuvėje nenusipirkau. Ją užsisakiau internetu, liko tik nurodyti adresą, kur stovi kepsninė, kurioje ją kepsiu.

Klausiate, kaip ją paruošti? Ši mėsa tokia gera, kad geriau nepersistengti ją ruošiant. Norite – gardinate prieskoniais prieš kepimą, norite – po. Rezultatas abiem  atvejais bus superinis.

Aš kepiau 180C temperatūroje po kelias minutes iš abiejų pusių.

Paragauji tokios mėsos, ir supranti, kad apie kiaulieną iki šiol nieko ir nežinojai.

O jei ir jūs užsimanysite egzotiškos mėsos ar žuvies, užsukite į „Euribija“ – gausus pasirinkimas nepaliks abejingų.

Riebus katinas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.