Rudeniška avižinių kruopų košė su moliūgu

2019 m. spalio 7 d. 09:36
„AuGalingas pirmadienis“
Receptas
Tinklaraštis „Follow your spoon“ dalijasi avižinės košės su moliūgu receptu – paįvairinkite pusryčių stalą.
Daugiau nuotraukų (1)
Rudeniška avižinių kruopų košė su moliūgu
Reikės (1 porcijai):
• 1/3 puodelio avižinių kruopų
• 3/4 puodelio vandens
• 3 šaukštų augalinio pieno
• 3 šaukštų moliūgų tyrės
• 1 šaukštelio riešutų sviesto
• 1/2 šaukštelio cinamono
• saujelės razinų
• žiupsnio druskos.
Kaip gaminti
Avižines kruopas iš vakaro užmerkiame vandenyje. Ryte jas perplauname ir puode užpilame 3/4 puodelio vandens. Verdame apie 15 min., tada pilame pieną ir paverdame dar 5 min. 
Įmaišome likusius ingredientus ir paliekame dar 5 min. ant nedidelės kaitros. 
Košę dedame į dubenėlį, papildomai galime gardinti šviežiais ar džiovintais vaisiais, riešutais ar riešutų sviestu, datulių sirupu ar medumi.
Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Follow your spoon“.
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.
avižinė košėavižosmoliūgai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.